XXXVI. SITKEI ROCKFESZTIVÁL

 

2024. augusztus 30-31.

Helyszín

A helyszín hagyományosan a sitkei kápolna melletti domboldal, mely kellemes kikapcsolódást, piknikezési lehetőséget kínál minden kedves vendégünknek.

Parkolási lehetőséget a térképen kékkel jelölt területen biztosítunk.

A parkolás ingyenes!

A kijelölt parkolóban elhelyezett tárgyak, így különösen az ott elhelyezett gépjárművek és az azokban elhelyezett ingóságok, értékek megrongálódásából és eltűnéséből eredő kárért a szervező a felelősségét kizárja.

Jegyek

Jegyelővételre csak online, a Tixa rendszerében van lehetőség. A kedvezményes árú elővételes jegyeket 2024. augusztus 26-ig értékesítjük! Early Bird jegyek korlátozott számban kaphatók!

A belépés 14 éves kor ALATT ingyenes!

Jegyelővételre csak online, a Tixa rendszerében van lehetőség.

A kedvezményes árú elővételes jegyeket 2024. augusztus 26-ig értékesítjük! Early Bird jegyek korlátozott számban kaphatók!

Kérjük, csak a hivatalos jegyárusító helyeken vásárolj jegyeket, mert a forgalomba kerülő hamis jegyekből származó károkért nem tudunk felelősséget vállalni!

Az online vásárolt jegyeket a helyszíni pénztáraknál váltjuk be karszalagokra.

A Fesztivál területén csak érvényes jeggyel, sérülésmentes karszalaggal lehet tartózkodni. Karszalag nélküli, vagy sérült karszalaggal rendelkező látogatók a fesztivál területét kötelesek elhagyni, és oda csak érvényes karszalag váltása mellett térhetnek vissza.

A rendezvény ideje alatt folyamatos ellenőrzést tartunk.

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk! Belépőjegyet nem váltunk vissza.

14. életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják. A 14. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú cselekvőképes kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak nagykorú cselekvőképes kísérővel tartózkodhatnak ott.

 

A belépőjegy megvásárlásával és a fesztivál területére történő belépéssel a látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvényről hang- és képfelvételt készíthetnek a szervezők, a közreműködők, valamint a megbízott sajtómunkatársak. Ezek készítéséhez és korlátlan felhasználásához (pl. közzététel, átdolgozás, többszörözés, nyilvánosságra hozatal, nyilvánossághoz közvetítés és forgalmazás stb.) kifejezetten, ingyenesen hozzájárulnak.

A látogatók a rendezvényen történő részvétellel kifejezetten tudomásul veszik, hogy arcuknak, megjelenésüknek, megnyilvánulásaiknak rögzítésére és közlésére sor kerülhet, a hang- és képfelvétel készítés és felhasználás kapcsán a Látogatók nem jogosultak igényt vagy követelést támasztani a Szervezővel szemben.

A fesztivál területén őrizetlenül hagyott, illetve a látogatók által maguknál tartott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget!

Szállás

Hivatalos sátorozási lehetőség (tisztálkodási lehetőséggel) a Borostyánkert Vendéglőben biztosított.
További információk: www.borostyankert.hu
9671 Sitke, Kossuth u. 21.; Tel.: +36 30 500 1329

 

A fesztivál környékén sátrazók számára a tisztálkodási lehetőség nem biztosított!

Ha augusztus utolsó hétvégéje, akkor

Sitkei Rockfesztivál!

Szervező: Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület Sitke

Email: info@sitkeirockfesztival.hu

Zenekari információ: zenekar@sitkeirockfesztival.hu